vineri, 19 iunie 2009

Introducere necesara !

Inainte de a citi toate cele 6 materiale despre "originea raului", am tinut sa fac o mica introducere pentru a explica legatura dintre "originea raului", "societati secrete", "servicii secrete" si lumea in marea sa diversitate.

Stelian Octavian Andronic, un fost ofiter al Spionajului Romanesc, ne prezinta in cartea domniei sale, "36 de ani in serviciile secrete ale Romaniei", urmatoarele:


"Pot sa afirm fara retinere ca acest expert (pe probleme de societati si servicii secrete) mi-a fost un bun si, cred, sincer indrumator intr-un domeniu incitant si destul de putin cunoscut in anii '70.Discutiile pe care le-am avut cu el nu au fost niciodata transmise in Centrala"

"L-am intrebat daca tot ce se spune despre societatile secrete este adevar sau legenda. Mi-a raspuns ca ele exista in realitate, dar, cum este si firesc, fiind vorba de grupari cu caracter secret, existenta, activitatea si scopurile lor sint ascunse marelui public, pentru ca scopurile lor contravin intereselor popoarelor. Acestea (popoarele) trebuie impiedicate sa cunoasca realitatea ca sa nu se revolte - o posibila revolta de care se TEM societatile secrete."

"Pentru mine, experienta acestor intalniri si cercetarile la care ele m-au indemnat, m-au lamurit ca societatile secrete NU sint niste simple fantezii.
CUNOASTEREA LOR, A ACTIUNILOR SI SCOPURILOR PE CARE LE URMARESC AR FI DE UN REAL FOLOS POPULATIEI... GLOBULUI."

"Societatile secrete nu trebuie ignorate. Ele sunt si lucreaza continuu, la fel ca si serviciile secrete. Conspiratia exista. Si este (si) in defavoarea Romaniei".

Ca si concluzie la aceasta mica introducere, ar fi de mentionat faptul ca pe de o parte "serviciile secrete" cauta sa cunoasca lumea celor din "societatile secrete", iar pe de alta parte, cei din lumea "societatilor secrete" cauta sa penetreze (infiltreze) lumea "serviciilor secrete" cu scopul nedeclarat de a le folosi "puterea" (vitala a fiecarui stat) in realizarea propriilor lor proiecte tenebroase...

Daca unul din "mecanismele" prin care actioneaza "RAUL", il reprezinta "societatile secrete", atunci ar fi de un real folos sa stim, cine sau ce pune in miscare acest mecanism...?!

Daca vom ajunge sa descoperim ca in "spatele" acestor "mecanisme" ale raului, se ascunde un alt "mecanism" si ca primul joaca rolul de "paravan", atunci data fiind "definitia" raului absolut din materialele de mai jos, inseamna ca "stapanii" societatilor secrete servesc, tot din pozitia de "paravan", interesele unui "STAPAN" de natura extra-terestra...!!!

O "ierarhie secreta", perpetuata de secole, prin sange "sfant" (spun ei) cu mecanisme "paravan" puternice, dublate, la nivel global, cu un "stapan" de natura extra-terestra..., NU poate urmari doar banii si puterea..., scopul ultim si maxim este unul "spiritual" si tine de "inchinarea" fata de "stapan" intr-o forma indirecta...!!!

Este timpul infiintarii unei "agentii" spiritual-informative, cu o buna cunoastere a "istoriei uitate", a "mecanismelor" care pun in miscare marile evenimente politice-economice-militar-informative-religioase (etc.) de natura locala si internationala, un "intelligence" care poate oferi raspunsul la o intrebare cruciala: ORIGINEA RAULUI...!!!


2 comentarii:

 1. "Stapanul"nu este de natura extra-terestra el sau ei provin din alta dimensiune unde materia de acolo are alta densitate iar energia are alta frecventa,acea lume este guvernata de alte legi decat cele din lumea noastra dar exisa persoane care se pot conecta la acel univers.

  RăspundețiȘtergere
 2. _*MIORITA* _ Prorocia Pastorului cel Bun _ Ioan 10/8,11,2012,14,
  …pentru *aceasta vreme de stramtorare cum n-a mai fost niciodata* _ Daniel 12/1, …”vremea de pe urma” _ Daniel 12/4,[9]; _ Isaia 6/[8],9,10,-[13].

  = Daniel 11/14 _”Si o ceata de derbedei din poporul tau, se vor rascula, ca sa implineasca vedenia; Dar vor cadea”, …[potrivit] – “Vedeniei” *Pastorului cel Bun*, propovaduita ( pr)in “MIORITA”, …- Referitor la faptele “secrete / tainuite”, ale “jandarmilor palnetari”, in complicitate cu toti TOLERATII / “veneticii” _”Ce-au venit in TARA asta, si-au cerut, [si vor], pamant si apa”, …adica, despre care este scris: _ Psalmul 78/1-3:

  -*Asculta Poporul Meu, invataturile Mele!…Ce am auzit, ce stim, ce ne-au povestit parintii nostri”, un *Popor de Pastori*,…[si], …prin “MIORITA”, [despre]:

  =*Bacii, …cel Francian si cel Ungurean, ...

  { la care s-au alaturat in haita, si cei:
  Austro-Germano-Americano-PambucCIAn },

  ...L-a apus de SOARE, ...[sfarsitul erei,
  astrale - Soarele in Constelatia PESTI],
  “Marii” se vorbira si se sfatuira,
  Cum sa [Mi]-l omoare pe cel Moldo-Vlahian,
  Ca-i mai Ortoman, are oi mai multe,
  Mandre si cornute, si cai invatati,
  Si caini mai barbati, ...Pe malurile ISTRULUI,
  Pe-un picior de PLAI, pe-o gura de RAI,
  Unde Domnul Dumnezeu, inca de la FACERE,
  A sadit o Gradina in EDEN, spre RASARIT,
  Si a pus acolo omul pe care-l intocmise,
  Ca s-o lucreze si s-o pazeasca* _ Facerea 2/8,[-15].

  = Da! …-Dar, din pricina TOLERARII “tradatorilor si vanzatorilor” de TARA si neam / Poporul ROMAN – “o semintie aleasa” _ 1 Petru 2/9, -”Poporul Tau cel sfant, n-a stapanit TARA decat putina vreme; Vrasmasii nostri au calcat in picioare locasul TAU cel sfant.” _ Isaia 63/18;

  = Am ajuns ca un popor pe care nu l-ai carmuit TU, si peste care niciodata nu s-a chemat Numele Tau.” _ Isaia 63/19.

  = Vai, cetatea aceea credincioasa, cum a ajuns ****! -Era plina de judecata, dreptatea locuia in ea, si acum e plina de ucigasi! Mai marii tai sunt razvratiti si partasi cu hotii, toti iubesc mita si alearga dupa plata; Orfanului nu-i fac dreptate, si pricina vaduvei n-ajunge pana la ei. _ Isaia 1/21,23;

  = Cei ce povatuiesc pe Poporul ACESTA i-l duc in ratacire, si cei ce se lasa povatuiti de ei sunt pierduti. _ Isaia 3/12; 9/16.

  = Dar ce vor face la urma [?!] _ Ieremia 5/26-29,31, -*Caci in Poporul MEU sint oameni rai; Ei pandesc ca pasararul care intinde laturi, intind curse , si prind oameni; …Asa ajung ei puternici si bogati. …GROZAVE lucruri, URACIOASE lucruri se fac in TARA _ Ieremia 5/30;

  = Au limba intinsa ca un arc si arunca minciuna; Si, nu prin adevar sint ei puternici in Tara; Caci merg din rautate in rautate si nu Ma cunosc. _ Ieremia 9/3.

  = Daca poftesc ogoare, pun mana pe ele, daca doresc case le rapesc, asupresc pe om si casa lui, PE OM si MOSTENIREA LUI. De aceea, asa vorbeste DOMNUL: _ “Iata, am de gand sa aduc o nenorocire impotriva acestui leat de oameni, …si nu vor mai umbla cu capul atat de sus, caci vremile vor fi rele. _ Mica 2/1-4; 3/11.

  = _*S-a dus omul de bine din Tara, si nu mai este nici un om cinstit printre oameni;[?!] Toti stau la panda…;
  -Mainile lor sint indreptate sa faca rau: CARMUITORUL cere “daruri” / danii / taxe / impozite, JUDECATORUL cere PLATA, cel mare i-si arata pe fata ce doreste cu LACOMIE, si astfel MERG MANA-N MANA _ Mica 7/2,3.

  = Doamne, pe prorocii Tai i-au omorat, altarele Tale le-au surpat; Am ramas Eu singur(a), si cauta sa-mi ia viata. _ Romania 11/3, …[Dar ce raspunde Dumnezeu ?].

  = Totusi, -Nu te teme turma mica; Pentru ca TATAL vostru va da cu placere IMPARATIA. _ Luca 12/32.

  = Ziua vestita de toti prorocii Tai SE APROPIE! Atunci va fi uluiala lor.” _ Mica 7/4,[5]; _ 1 Petru 2/9.

  = Cu stima. -Mesia _ Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela _ Ioan 4/[25],26, ...-Cel fagaduit _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Ap.3/22; _ Romania 5/14; 10/14,17,[18,20]; _ Isaia 6/[8],9,10; 9/1,2,6; 52/6 –Moise _ *Iata-Ma!*; _ Isaia 55/1,6-9; 65/1; _ Ioan 10/8,11,2012,13,14; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012.

  RăspundețiȘtergere